En fantastisk helg för RBU!

Äntligen får jag berätta om en fantastisk sak som har hänt RBU! Vi, alltså RBU, blev tidigare utvald som "tävlingsföremål" för reklamtävlingen 48H. Det är en tävling där reklamstudenter får två dygn på sig att utforma en annons för ett bestämt ändamål som är hemligt ända fram till tävlingens början. Därför har jag inte fått säga något förrän nu.

 

Nu i helgen har tävlingen genomförts och det var helt fantastiskt! Tänk er att 197 kreativa reklamstudenter under 48 timmar har arbetat med att ta fram en helsidesannons för RBU. Det är nästan 10 000 timmar som har spenderats med kreativt arbete kring RBU och våra viktiga frågor!

 

Den vinnande annonsen kan ses här. Den kommer nu utan kostnad för RBU att publiceras på den bästa annonsplatsen i Dagens Nyheter, Göteborgsposten och Sydsvenska Dagbladet någon gång inom de närmaste två veckorna.

 

Jag vill passa på att skicka ett stort varmt tack till arrangörerna och inte minst till alla ni duktiga studenter som deltog i tävlingen! Vi är så otroligt stolta och glada på RBU och ser fram emot allt gott som kommer ur engagemanget för oss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0