Bra möten och bowling

Förbundets dialogmöten med RBU-föreningarna rullar på, och totalt har tio föreningar nu bokat in tid för ett titta framåt och se vad man vill att förbundet arbetar med de närmaste åren.

Först ut var RBU Uppsala, som kom till förbundskansliet, och nu har vi nyss träffat styrelsen för RBU Blekinge i ett framåtsyftande dialogmöte i Karlshamn, ett möte som var mycket trevligt och konstruktivt. Våra dialogmöten fortsätter nu står RBU Umeå på tur, därefter RBU Jämtland, RBU Skaraborg, RBU Älvsborg och RBU Bohuslän samt RBU Jönköping. På nya året står RBU Stockholm på tur för ett dialogmöte, liksom RBU Gotland. Det är alltid lika givande att ha dessa nära samtal med några medlemmar, det blir verkligen en bra dialog och man lär av varandra.

Under lördagen deltog jag dessutom i Blekingeföreningens medlemsmöte med bowling. Jättekul att träffa många medlemsfamiljer, och få ta del av olika livssituationer med både glädje och svårigheter. Jag slog en strike, nybörjartur!


Kommentarer
Postat av: Yvonne

Tack för ett mycket givande besök hos oss. Roligt att vi kunde bidra med att inviga dig i bowlingens värld :)! Hälsningar Blekingeföreningen

2010-12-03 @ 10:01:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0